Een speciaal team van Asibie is gespecialiseerd in het reinigen van cleanrooms.

Specialist in cleanroom reiniging

Reinigen in cleanrooms is een specialisme. Het is van essentieel belang voor de instandhouding van de gewenste conditie van de cleanroom. Reinigen in cleanrooms vereist goede afspraken voor alle personen die actief zijn in de cleanroom.

ASIBIE heeft als schoonmaakbedrijf 10 jaar ervaring in de high tech industrie en het reinigen van cleanrooms in het bijzonder. Daarbij heeft ASIBIE met de strenger wordende regelgeving en de innovatie in cleanrooms zich verder gespecialiseerd in cleanroomreiniging, om haar klanten in de industrie nog beter van dienst te kunnen zijn. ASIBIE is bovendien een specialist in cleanroomreiniging.

Uw cleanroom wordt grondig gereinigd.

Kennis en opleiding

Voor het continu  op peil houden van kennis en opleiding werkt ASIBIE samen met verschillende High Tech bedrijven. Dit door de marktwerking en omdat de techniek steeds innoveert. Dit vereist dat de cleaning ook steeds innoveert.

Om in deze branche uit te blinken beschikken we over ons eigen kwaliteit meetsysteem die we terugkoppelen aan de opdrachtgever, zodat de opdrachtgever weet in welke conditie zijn/haar cleanroom zich bevindt.

Wij zijn aangesloten bij de VCCN.